Karunk

2014. szeptember 25. Alumni portrék

Herr Orsolya, Horváth Ágnes


KTK Alumni portrék – Herr Orsolya, Horváth Ágnes

- 2014. szeptember 29., hétfő 08:09

2014. szeptember 24-én közgazdász sportolók voltak vendégeink: Herr Orsolya, a Győri Audi ETO KC játékosa, válogatott kézilabdázó és Horváth Ágnes, sportedző, díjlovas versenyző, Horváth & Lukács LC.

Az Alumni (Öregdiák) portrék sorozatban ezúttal két olyan vendéget köszönthettünk, akik a sport világából érkeztek hozzánk: Herr Orsolya válogatott kézilabdázót, a Győri Audi ETO KC játékosát, és Horváth Ágnes díjlovas versenyzőt, sportedzőt (Horváth & Lukács LC).
Öregdiákjaink meséltek gyermekéveikről, a sport iránti elkötelezettségük kialakulásáról, az edzések és versenyek által meghatározott életükről. A komoly fizikai terhelés mellett azonban mindig fontos volt számukra a tanulás is. Diplomájuk megszerzéséhez mindketten a Soproni Közgázt választották és jó sportolóhoz méltóan zökkenőmentesen vették az akadályokat!
A résztvevő diákok számára jótanácsként említették a nyelvtudás fontosságát, a kreativitást, a sokoldalúságot és hogy éljék meg szépen és hasznosan diákéveiket.
Köszönjük vendégeinknek, hogy elfogadták meghívásunkat és az érdeklődőknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt.

A házigazda:
Dr. Szóka Károly
egyetemi docens
NYME KTK Alumni projektvezető

Linkek:

Kapcsolódó hírek: